MyBuh.kz аккаунтын мәңгілікке жою
Мазмұн
MyBuh.kz аккаунтын жою қайтарымсыз. Процедура аяқталғаннан кейін аккаунт пен оған байланысты деректерді қолданба арқылы қалпына келтіру мүмкін болмайды.
Телефоннан қолданбаны жою аккаунтты жоймайды. Аккаунтты толық жою үшін төмендегі әрекеттерді орындаңыз.
Жоюдан бұрын
Қажетті құжаттарды және басқа маңызды ақпаратты сақтаңыз. Жоюды растағаннан кейін аккаунт деректеріне қолжетімділік қалпына келтірілмейтін болады.
Егер аккаунтқа бірнеше ұйым байланған болса, алдымен қалған барлық ұйымдарды бірінен соң бірін өңдеу қажет.
Аккаунтты қалай жою керек
- «Профиль» бөлімін ашыңыз.
- «Жеке деректерді өзгерту» таңдаңыз.
- Экранның төменгі бөлігінде «Аккаунтты жою» батырмасын басыңыз.
- Қайтарымсыз жою туралы ескертуімен танысыңыз.
- 30 секунд күтіңіз. Уақыт аяқталғанша жою батырмасы қолжетімсіз болады.
- «Жою» батырмасын басыңыз.
- Қолданбаны жаппай, операцияның аяқталуын күтіңіз.
Сәтті жойылғаннан кейін ағымдағы сессия автоматты түрде аяқталады.
Соңғы «Жою» батырмасын басқанға дейін процедураны тоқтатуға болады. Сәтті аяқталғаннан кейін аккаунтты және оның деректерін қалпына келтіру мүмкін емес.
Жаңартылды 10.08.2026, 16:49
Жауап пайдалы болды ма?
Сіздің жауабыңыз материалдарды жақсартуға көмектеседі